Προφίλ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ WHEELPOWER ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 1977 ΟΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ FORD ΕΠΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ.

ΤΟ 2006 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ "DNA" ΤΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ WHEELPOWER, ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑ & ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ 2009 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΛΑ ΜΑΣ :

A) ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΟΜΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕΣΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Β) ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. Γ) ΤΑ ΠΡΩΤΗΣ & ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. Δ) ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ , ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ  ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

αναζητήστε το προϊόν που επιθυμείτε

 
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το Καλάθι είναι άδειο.